Επικοινωνία Διαφήμιση στο Nikopoli ?

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΝΙΚΗ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ Μ.Μ.Ε

Eντυπωσιακή νίκη με 5-1 επί του ΠΑΟΔ πήρε η Αναγέννηση 2005, η οποία με το «τρίποντο» ξέφυγε από τις χαμηλές θέσεις και πλέον μπορεί να έχει ακόμα ψηλότερες βλέψεις.

Η ομάδα του Κώστα Κόνου εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πλαστικό της Ηλιούπολης, συντρίβοντας με 5-1 τους «πράσινους» με πανηγυρικό τρόπο. Για την Αναγέννηση 2005 πέτυχε δύο τέρματα ο Τσιτάκης και από ένα σημείωσαν ο Ατματζίδης, ο Παπαδόπουλος και ο Καρυπίδης. Το μοναδικό γκολ του ΠΑΟΔ σημειώθηκε με πέναλτι από τον Γεωργιάδη.

Σίγουρα αυτή η νίκη, ειδικότερα με αυτήν την έκταση του σκορ, αναμένεται να δώσει μεγάλη ψυχολογική ώθηση στους παίκτες της Αναγέννησης, οι οποίοι την επόμενη αγωνιστική πηγαίνουν μέσα στο Ασβεστοχώρι και μετά την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου υποδέχονται τον ΑΣ Νεάπολης.

Από την άλλη, η ομάδα του Ανδρέα Καρανάσιου φαίνεται ότι κάνει μια «κοιλιά» τον τελευταίο καιρό και πλέον καλείται να πάρει τα πάνω της στο ερχόμενο ντέρμπι με τον Κεραυνό Αγίου Παύλου.

 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 2005- ΠΑΟΔ 5-1

Σκόρερ: Ατματζίδης (39′), Παπαδόπουλος (52′), Καρυπίδης (56′), Τσιτάκης (79, 90′) / Γεωργιάδης (74′ πεν.)
Διαιτητής: Παπαγγέλης (Σιανίδης, Τασόπουλος)

 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Τσιλέπης, Κεσίδης, Κώτσης, Σουγιολτζής, Τσακλίδης, Παπαδόπουλος (82′ Τσιλιγκιρίδης), Καρυπίδης (78′ Παπάζογλου), Αργυρούδης, Ατματζίδης (74′ Αραμπατζής), Μουρτζόγλου, Τσιτάκης.
ΠΑΟΔ: Χατζόπουλος, Μουμτζής, Κωνσταντάρας (59′ Δεμερτζής), Αλεξίου, Ανταβαλής (77′ Δάμκαλης), Ζίφκας, Κράλλης, Τζήκας (46′ Μιχαηλίδης), Νικολαΐδης, Ζαχαράκης, Γεωργιάδης.